Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 13.09.2014.
22:55
Beta A
Zaštitnik građana Saša Janković u suboDržava mora da bude sigurna za sv je osudio napad na LGBT aktivstu iz Nemačke koji je pretučen u Beogradu, istakavši da su državni organi dužni da obezbede da sigurnost.
Nedelja 14.09.2014.00:02
I ovaj se majmun stavlja iznad Boga! Daje ovakvim pederima kao sto je on prednost. Pa, da li drzava treba da zastiti normalan narod od terora pedera i njihovih organizacija? Majmun Jankovic ne postavlja pitanje zastite djece i normalnih porodica. Nema li u Srbiji previse ovakvih dusebriznika? Kada li ce ovakvi prestati da sramote Srbiju?
Nedelja 14.09.2014.00:24
Drzava je duzna mnogo sto-sta.Svi koji borave u Srbiji..znaci i kriminalci i pederi.. Ne ne-ne ide to tako,samo blebecete bez veze i navlacite vodu na vasu vodenicu.( pederaku). A ZASTO DRZAVA RUSIJA NIJE DUZNA ,VEC IH KAZNJAVA SA VISOKIM NOVCANIM KAZNAMA.? KAD MOGU RUSI,MOZEMO I MI ( Srbija)- i trebamo,i moramo ako imamo iole morala i odgovornosti prema nasoj deci! Moramo uraditi sve sto se mora uraditi-ako treba i ustav promeniti-ako ne ide,onda i vlast promeniti(vlast je tu zbog narodne volje-ne?)Referendum raspisati,ili sta sve vec,ALI DO OVOG SKUPA PEDERA NESME DOCI! Objasnite posle svojoj deci,svako pojedinacno sta je licno pokusao,da spreci pedere u svome karnevalu javnog promovisan
Nedelja 14.09.2014.00:35
Nastavak: Ovo vise nije stvar pederskog bala..Mnogo se crnih i losih stvari krije iza,i mnogi losi putevi otvaraju. OVO PRELAZI U STVAR PRINCIPA POSTOVANJA NASE MISLI I NASIH PRAVA.PA ZAR IMA VISE PEDERA U SRBIJI OD NORMALNIH? zasto se nase pravo i misljenje i opredeljenje ugnjetava i omalovazava??? MOZETE VROSITI EKONOMSKU TORTURU NAD SRBIMA,ALI MORALNU-NE NIKADA!!
Nedelja 14.09.2014.01:00
Ne treba uopste raspravljati sa cinicima poput nata. Istorija je zabelezila da u Engleskoj u slucaju da uhvate nekog da je peder,zakopaju ga zivog.To se desavalo u 17 veku. Ujedno ti Englezi su zestoko zamerali Rusima zasto ne ubijaju svoje pedere.Danas moderni Englezi zameraju Rusima zasto se ne stite pederska prava,zasto se ne uvode u institucije itd.Niko te ljude ne dira u Srbiji,I nebi ih ni dirao dok ne pocnu da guraju vecini stanovnistva prst u oko.Sta bi im se desilo kada bi odrzali peder bal u Rimu,ili u Meki ili Medini? Sto ne odu u Pristinu ili Novi Pazar,Teheran,Kairo,ili ti Istanbul da tako nesto urade. Zamislite sta bi tamo bilo,bez pomena za ljudska prava I demokratije!
Nedelja 14.09.2014.08:50
Ne unosi zabunu: drzava Rusija ih samo kaznjava kada pokusavaju u igru da uvedu i maloletnike, decu, inace za ono sto oni rade, bas ih boli. Zloupotreba dece je trejd-marka zapadne demokratije i Vatikana.
Nedelja 14.09.2014.01:53
Covece, ne lupetaj, pa u ovoj drzavi nemaju sigurnost cak ni oni koji su zaradili penzije, vec im "veliki drzavnici" zavlace ruku u dzep! Dno dna i humanitarna katastrofa, to je danas Srbija!!!
Nedelja 14.09.2014.12:51
Леле шта нам раде ови. Па у моје време бар је полиција добро тукла сви педери што су били против мене.
Nedelja 14.09.2014.18:03
Tijani Juric, Luki Jovanovicu, prodatoj novorodjencadi, i stotine drugih,kao i ljudima na kosovu nije imao ko da obezbedi sigurnost. Ja ovde ocekujem samo opstenarodni bunt jer narod pre ili kasnije mora shavti da nas sve nase vlade od 2000 te vode u propast. EVO PRIMERA. RUSI SU ZABRANILI GEJ PARADU NAREDNIH 100 GODINA. KINESKI NAROD NE SME NI U SNU DA POMISLI NA TAKU BLJUVOTINU. A STA SE DESAVA. NAS VRLI PRESDEDNIK I VLADA PODRZAVAJU GEJ PARADU SUTRA CE I ISTOPOLNE BRAKOVE A OVAMO TRAZI POMOC OD KINEZA I RUSA I VICE KAKO SU NAM PRIJATELJI. PA NECE DA MOZE NISU NJIHOVE VLADE SISALE KURAC A DA NE VIDE SA KIM IMAJU POSLA. ON MOZE DA LAZE OVAJ NAROD ALI RUSE I KINEZE NE MOZE NE TREBA NJIMA
Nedelja 14.09.2014.18:10
VUCIC I SRBIJA DA PODRIVA SISTEM KOJI HILJADAMA GODINA STVARAJU. SUTRA MOZE RUSKI I KINESKI NAROD DA KAZE ETO U PRIJATELJSKOJ SRBIJI JE TO DOZVOLJENO. TAKAV PRIMITIVAN TRIK ONI NECE PROGUTATI. OVA VLAST I CEO DRZAVNI APARAT NE SLUSA SVOJ NAROD NE RADI U INTERESU OVOG NARODA ZAOSTRAVA UNUTRASNJU SITUACIJU DOVESCE DO OZBILJNIH PROBLEMA. SVAKA CAST NJIMA NA LEPIM RECIMA ALI MI SVAKODNEVNO PLIVAMO U MORU NJIHOVIH LAZI NE ZNAM STO CUTIMO I STA CEKAMO.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)